BTA Afbouwbedrijf

BTA Totaalafbouw is uw betrouwbare partner voor afbouwwerkzaamheden in de provincies Utrecht en Gelderland. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij verzorgen alle soorten stukadoorswerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Onze specialisatie ligt op het gebied van binnen- en buiten stucwerk, gevelisolatie, lijstwerk (nieuw en restauratie), decoratieve technieken, spack- en akoestisch spuitwerk.

Bij ons bent u verzekerd van een complete wandafwerking, inclusief schilderwerk en het plaatsen van lichte scheidingswanden en plafonds. Wij zijn een allround afbouwbedrijf en bieden u een totaalpakket aan diensten.

Service, kwaliteit, advisering en het nakomen van afspraken zijn voor ons essentieel. Wij hebben dan ook vele tevreden klanten in de regio, zoals Bunschoten Spakenbrug, Hoogland, Amersfoort, Baarn, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren en omstreken.

Of het nu gaat om een project van lange duur of een dagklus bij een particulier of woonstichting, wij staan altijd voor u klaar. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten en projecten. Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.