Renovatie van uw keuken

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor uw keukenrenovatie, dan bent u bij BTA Totaalafbouw aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van keukens en zijn gespecialiseerd in keukenrenovaties. Maar ook als u een compleet nieuwe keuken wilt laten plaatsen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om iedere klus in de keuken aan te pakken. Of het nu gaat om het vervangen van uw keukenblad, het plaatsen van nieuwe keukenkastjes, het aanleggen van elektriciteit of het installeren van uw nieuwe keukenapparatuur: bij BTA Totaalafbouw bent u in goede handen.

Wij zijn een allround bedrijf en onze vakmensen zijn allround op diverse gebieden. Naast keukenrenovaties en -installaties, kunnen wij u ook helpen bij het plaatsen van toiletten, het renoveren of verbouwen van badkamers en diverse loodgieterswerkzaamheden.

Bij BTA Totaalafbouw begrijpen we dat een keukenrenovatie of -installatie een flinke investering kan zijn. Daarom bieden wij een transparante werkwijze en heldere communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en gemeenten en staan bekend om onze betrouwbare en professionele werkwijze.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw keukenrenovatie of -installatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw wensen en behoeften te bespreken en u te voorzien van een passende oplossing. Bij BTA Totaalafbouw kunt u terecht voor de meeste voorkomende klussen in uw badkamer, keuken en toilet.

Service, kwaliteit, advisering en het nakomen van afspraken zijn voor ons essentieel. Wij hebben dan ook vele tevreden klanten in de regio, zoals Bunschoten Spakenbrug, Hoogland, Amersfoort, Baarn, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren en omstreken.