Renovatie van uw Badkamer

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Dan is het tijd om BTA Totaalafbouw in te schakelen! Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw badkamer te vernieuwen of renoveren. Of het nu gaat om het vervangen van uw bad of douche, het installeren van een nieuwe wastafel of het betegelen van uw badkamer: wij zijn de experts die u nodig heeft.

Bij BTA Totaalafbouw begrijpen we dat een badkamerrenovatie veel werk kan zijn. Daarom bieden wij een totaaloplossing voor uw badkamer, inclusief het slopen van de oude badkamer en het afvoeren van het puin. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u binnenkort genieten van uw gloednieuwe badkamer.

Onze vakmensen zijn allround en hebben ruime ervaring in het renoveren van badkamers en toiletten. We werken voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en gemeenten. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende klussen in uw badkamer of toilet.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen maken we uw droombadkamer werkelijkheid!

Service, kwaliteit, advisering en het nakomen van afspraken zijn voor ons essentieel. Wij hebben dan ook vele tevreden klanten in de regio, zoals Bunschoten Spakenbrug, Hoogland, Amersfoort, Baarn, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren en omstreken.